Privat daginstitution i Grenaa

Glentereden er en lille hyggelig Privat daginstitution i Grenaa på Glentevej 6, med plads til 36 – 43 børn i alderen 2 til 6 år.

Vi er centralt beliggende i et roligt kvarter tæt på byens centrum og oplevelser i naturen. Vi har en overskuelig og sikkerhedsgodkendt legeplads. Institutionen har en grøn profil, idet den drives ud fra miljøvenlige tanker. Vi bestræber os på at skabe et hyggeligt og udfordrende miljø, hvor børnene kan være glade og trygge. Glentereden er en madpakkefri institution og der serveres 3 daglige måltider med friske råvarer. Børnene er på skift i køkkenet for at hjælpe med at tilberede maden.

De største børn får træning i at cykle og kommer til cykelprøve. Vi har et værksted hvor børnene saver, hamrer, sliber, maler, klister etc..

Vi tilbyder privat pasning efter dagtilbudslovens § 20.
Norddjurs Kommune har tilsynspligt.

Der har været børnehave på adressen siden 1. April 1965, hvor den startede som privat halvdags børnehave, den overgik senere til heldags børnehave og har i en periode været drevet af Norddjurs kommune inden den igen blev privat.

Fra 1/1 2016 har den været ejet af Glentereden Aps. v/ Lars Nielsen. Glentereden drives i dag med Lars Nielsen og Camilla Skipper som ejere. Den daglige ledelse foretages af pædagogerne som en selvstyrende gruppe, med Stine Mølleå Johansen som pædagogisk koordinator, og i øvrigt i samarbejde Camilla og Lars

Medlem af

Økologisk landsforening
Daginstitutionernes Lands – Organisation
Grønne Spirer og indehaver af “Det Grønne Flag”

Personalet har været på kursus i livreddende førstehjælp.