Dagens gang

En typisk dag i Glentereden ser sådan ud

Lene tager imod de første børn. Børn der ikke har fået morgenmad hjemme, har mulighed for at få den i børnehaven indtil kl. 7:30

De øvrige voksne møder ind løbende efter behov, så der altid er personale tilpasset antallet af børn. Fra morgenstunden er der gang i forskellige lege og aktiviteter, som børnene vælger efter interesse.

Om formiddagen er der 2 – 3 børn i køkkenet, der hjælper Lene med at lave formiddagsmad og frokost.

Der spises formiddagsmad kl. 9.30

Efter formiddagsmaden kommer en gruppe på tur, en anden er på legepladsen og en tredje er på stuen. Alle børn kommer ud hver dag. Om formiddagen indtil middag vil der foregå forskelligt temaarbejde i tilknytning til læreplanerne. Det kan også ske at nogle af de store børn kommer på cykeltur eller en tur i vores værksted.

Kl. 11.30 spiser vi frokost. Efter frokost skal nogle af de mindste børn sove til middag, andre børn holder en kort afslapningspause

Om eftermiddagen er der leg alt efter vejret både ude og inde og tema arbejde.

Kl. 14 spiser vi eftermiddagsmad og børnene leger igen.

De voksne spiser altid sammen med børnene og holder minimal pause for gennem hele dagen at være nærværende og klar til at vise børnene omsorg.

Kl. 17 lukker børnehaven – kl. 16 om fredagen.

Forældre informeres om dagens aktiviteter via Famly – ved særlige begivenheder ophænges information på opslagstavlen eller på døren.